Laksefilet med bønne- & linsesalat

Supersunn, velsmakende og vakker mat! Flott å spise både ute og inne og gjerne hele året. Du kan gjerne varme bønne- og linsesalaten lett i en kjele.  

Innhold

Ingredienser

500 - 600 g laksefilet i biter

1 pk brokkolini eller 1 brokkolibukett

 

Urterømme:

1 beger lettrømme

1 håndfull friske urter, gjerne persille og gressløk,

½ sitron, presset

salt & pepper etter smak

1 beger Denja Bønne- & linsesalat

Fremgangsmåte

Laksefilet stekes i panne i ca. 2-3 min på hver side

Eller du kan tilberede laksestykkene i stekeovn ved 180°C i 10-15 min

Laksefilet grilles over middelsvarm grill i ca. 6-8 min, helt avhengig av hvor varm grillen er.

 

1.Tilbered fiskestykkene som angitt. Velger du å grille dem, er det lurt å legge stykkene på et aluminiumsfolie som er penslet lett med olje.

2.Urterømme: Kjør lettrømme, urter, presset sitron i en food processor og smak til den lett grønne rømmen med salt og pepper.

3. Del brokkolini i buketter og damp grønnsakene noen få minutter.

4. Serveres til liten og stor – kos dere.